Musuak baino laburragoak diren ipuinak - Urkiza, Ana; Fernández, Nekane (Berriozar : Denonartean, 2018)
Munduko ipuinik laburrenak kontatzen aditua egin zitzaigun aita, eta gure gabon musu guztiak irabazi zituen. Aitak, xantaia hartatik irabazten atera zela aitortu zigun behin: gure musuek gehiago irauten zutelako bere ipuinek baino.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Loa; Aiten eta seme-alaben arteko harremana -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak