Musuak baino laburragoak diren ipuinak / [testua] Ana Urkiza ; [ilustrazioak] Nekane Fernandez - Urkiza, Ana (Denonartean, 2018)
Munduko ipuinik laburrenak kontatzen aditua egin zitzaigun aita, eta gure gabon musu guztiak irabazi zituen. Aitak, xantaia hartatik irabazten atera zela aitortu zigun behin: gure musuek gehiago irauten zutelako bere ipuinek baino.