Munstro arrosa - Dios, Olga de; Alkain Kazabon, Ipar (Berriozar : Denonartean, 2018)
Aniztasuna gure jendartea aberasten duen elementu gisa azaldua. Munstro arrrosa askatasun oihua.
5 urtetik aurrera (urdina)
Monstruo rosa
Golen Pinwheel Award Sahangai saria 2013
Keywords: Kultura-aniztasuna; Munstroak; Dibertsitatea; Emozioak eta sentimenduak; Enpatia; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak