Munstro arrosa / [testua eta ilustrazioak] Olga de Dios ; [itzultzailea, Ipar Alkain] - Dios, Olga de (Munstro arrosa (Denonartean), 2018)
Aniztasuna gure jendartea aberasten duen elementu gisa azaldua. Munstro arrrosa askatasun oihua.