Mundutik mundua : Arabako hitzontzi baten kronikak / Edu Zelaieta Anta ; hitzatzea, Karmele Jaio ; [azala eta ilustrazioak, Eneko Ugarte] - Zelaieta, Edu (Upaingoa (Pamiela), 2019)
Bere mundutik idatzi du Eduk, munduaz. Eta idazleen eginbeharra hain zuzen hori dela gogorarazi digu; gertu izanagatik txiki deitzen diogun horren berri ematea dela, alegia, idazleak mundu handi eta unibertsalari buruz hitz egiteko duen modu eraginkor bakarra.