Hitz politak jan egiten zituen sorgina - Rodríguez Almodovar, Antonio; Gutiérrez, Santy; Soler, Teresa (Soler Cobo); Rosetta Testu Zerbitzuak (Donostia : Erein, 2006)
Alberto erdi mutututa ibiltzen da, eta eskolan barre egiten diote. Are gehiago, kontatu duenean Yoli bere txakurrak ezkutatu egin diola irakurri beharreko ipuina. Egia ote? Edo aitzakia hutsa? Besteak errespetatuz tratatzea bizikidetzarako arau bikaina dela ikasiko duzu Alberto eta bere kideekin.
8 urtetik aurrera (gorria)
Haurrekin balioen heziketa landu nahi duten guraso eta irakasleek, bilduma honi buruzko gida didaktiko bat dute dohainik eskura erein@erein.com web orrian.
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura Sailaren laguntza jaso du.
Keywords: Sorginak; Eskola -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Balioak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak