Hitz politak jan egiten zituen sorgina / Antonio Rodríguez Almodóvar ; irudiak, Santy Gutiérrez ; [itzulpena, Rosetta testu zerbitzuak ; proposamen didaktikoa, Teresa Soler Cobo] - Rodríguez Almodovar, Antonio (Balioen txanda (Erein), 2006)
Alberto erdi mutututa ibiltzen da, eta eskolan barre egiten diote. Are gehiago, kontatu duenean Yoli bere txakurrak ezkutatu egin diola irakurri beharreko ipuina. Egia ote? Edo aitzakia hutsa? Besteak errespetatuz tratatzea bizikidetzarako arau bikaina dela ikasiko duzu Alberto eta bere kideekin.