Zopak erre egiten du - Albo, Pablo; Letria, André; Goikoetxea, Arkaitz (Tafalla : Txalaparta, 2018)
Egunerokoan, helduei huskeriak iruditu arren, haurrek hamaika erronkari aurre egin behar diete; kasurako, ipuin honetan, zopa pentsaezina den tenperatura batean hartzea. Desafio horiei aurre egitea ikasketa- eta hazkunde-prozesuei lotuta dagoen errealitate bat da, eta haurraren imajinazioa da horretarako armarik onena, Pablo Alboren ipuin honek erakutsi bezala.
3-7 urte (urdina)
Keywords: Album ilustratuak; Guraso eta seme-alaben arteko harremana -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura