Zuloan : bidaia bat AHT eta lan-esplotazioan barrena / Urko Apaolaza Avila - Apaolaza Ávila, Urko (Argia liburuak, 2017)
Abiadura Handiko Treneko obretan barrena ibili da Urko Apaolaza ARGIAko kazetaria, ELA sindikatuarekin batera. Hesi laranja gurutzatu eta hor ondoan daukagun lan-esplotazioaren azpimundu batekin egin du topo: ordua 6 euro kobratzen duten beharginak, gaueko bidaia arriskutsuak, Gizarte Segurantzari iruzurra... Lehen eskuko dokumentazio eta testigantzekin, liburu honek erakusten du Euskal Y deiturikoan teoriak eta errealitateak askotan ez dutela bat egiten.