Katagorri bat nola kontsolatu - Oro, Begoña; Montero Galán, Daniel; Salegi, Olaia; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Bilbo : Ikasmina, 2017)
Rasi bere lagunen ikasgelan sartu da ezkutuan, eta jakin du litekeena dela bera izatea planetako azken katagorria! Galzorian ote dago? Lagun guztien artean aurkituko dute erantzuna.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Katagorriak; Misterioa; Abenturak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak