Katagorri bat nola kontsolatu / Begoña Oro ; irudiak, Dani Montero ; [hizkuntza-aholkularitza, Olaia Salegi (Bakun SL)] - Oro, Begoña (Katagorria eta haren lagunak (Ikasmina), 2017)
Rasi bere lagunen ikasgelan sartu da ezkutuan, eta jakin du litekeena dela bera izatea planetako azken katagorria! Galzorian ote dago? Lagun guztien artean aurkituko dute erantzuna.