Pupi eta burua hutsik zuen gizona - Menéndez-Ponte, María; Andrada, Javier; Olasagasti, Ramon; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Bilbo : Ikasmina, 2011)
Pupik entzun du bosgarreneko bizilagunak burua hutsa duela, eta asko kezkatu da. Ez berak eta ez lagunek ez dakite zer gaixotasun mota den hori baina prest daude konponbidea bilatzeko. Lortuko ote dute bizilaguna gaitz misteriotsu horretatik sendatzea?
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Lagun-taldeak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura