Pupi eta burua hutsik zuen gizona / María Menéndez-Ponte ; irudiak, Javier Andrada ; [hizkuntza-aholkularitza, Ramon Olasagasti (Bakun SL)] - Menéndez-Ponte, María (Baporea. Pupi Saila, 2011)
Pupik entzun du bosgarreneko bizilagunak burua hutsa duela, eta asko kezkatu da. Ez berak eta ez lagunek ez dakite zer gaixotasun mota den hori baina prest daude konponbidea bilatzeko. Lortuko ote dute bizilaguna gaitz misteriotsu horretatik sendatzea?