Pupi eta cowboyen abentura - Menéndez-Ponte, María; Andrada, Javier; Olasagasti, Ramon; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Bilbo : Ikasmina, 2011)
Pupi eta lagunak Kokeren etxera joan dira jolastera. baina Kokek ez dizkie bere jostailuak utzi nahi, eta, gainera, ez du batere maite galtzea. Bat-batean, ordea, bere gela mendebalde urruneko taberna bihurtu da, eta cowboyetan oldartsuenari zer edo zer ezaguna antzeman dio Kokek.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Lagun-taldeak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura