Pupi eta cowboyen abentura / María Menéndez-Ponte ; irudiak, Javier Andrada ; [hizkuntza-aholkularitza, Ramon Olasagasti (Bakun SL)] - Menéndez-Ponte, María (Baporea. Pupi Saila, 2011)
Pupi eta lagunak Kokeren etxera joan dira jolastera. baina Kokek ez dizkie bere jostailuak utzi nahi, eta, gainera, ez du batere maite galtzea. Bat-batean, ordea, bere gela mendebalde urruneko taberna bihurtu da, eta cowboyetan oldartsuenari zer edo zer ezaguna antzeman dio Kokek.