Nork agintzen du? - Olaizola Borda, Alaitz; Ortega, Manu (Donostia : Erein, 2019)
Umeekin antzerkia lantzeko liburua da honakoa. Mikelek eskola jazarpena pairatzen du. Isilean eta ezkutuan darama bere sufrimendua. Baina hemendik oso urruti, urrutiko planeta batean, izan dute gertaeraren berri, eta ez dute ezer egin gabe geratzeko asmorik.
8 urtetik aurrera (gorria)
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura Sailaren laguntza jaso du
Keywords: Ahozkotasuna; Antzerkia irakaskuntzan; Eskola-jazarpena; Antzerkia; Haur eta Gazteentzako Literatura