Nork agintzen du? / Alaitz Olaizola ; [irudiak] Manuel Ortega - Olaizola Borda, Alaitz (Antzoki txikia. Gorriak (Erein), 2019)
Umeekin antzerkia lantzeko liburua da honakoa. Mikelek eskola jazarpena pairatzen du. Isilean eta ezkutuan darama bere sufrimendua. Baina hemendik oso urruti, urrutiko planeta batean, izan dute gertaeraren berri, eta ez dute ezer egin gabe geratzeko asmorik.