Basoaren zaindariak - Fernández Paz, Agustín; Durán, Cristina; Bou, Giner; Rosetta Testu Zerbitzuak ([Donostia] : Erein, 2006)
Rosa andreak bere lurrak saldu ditu, baina lurrak erosi dizkioten gizonek hariztia suntsitu eta etxeak eraiki nahi dituzte. Haritzak botatzeko, ordea, basoko izaki magikoei aurre egin beharko diete erosleek. Zu ere izan zaitezke izadiaren zaindari, baldin eta ongi babesten baduzu.
8 urtetik aurrera (gorria)
Haurrekin balioen heziketa landu nahi duten guraso eta irakasleek, bilduma honi buruzko gida didaktiko bat dute dohainik eskura erein@erein.com web orrian.
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura Sailaren laguntza jaso du.
Keywords: Ekologia; Naturarekiko maitasuna; Abenturak; Balioak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak