Basoaren zaindariak / Agustín Fernández Paz ; irudiak, Cristina Durán eta Giner Bou ; [itzulpena, Rosetta Testu Zerbitzuak] - Fernández Paz, Agustín (Balioen txanda (Erein), 2006)
Rosa andreak bere lurrak saldu ditu, baina lurrak erosi dizkioten gizonek hariztia suntsitu eta etxeak eraiki nahi dituzte. Haritzak botatzeko, ordea, basoko izaki magikoei aurre egin beharko diete erosleek. Zu ere izan zaitezke izadiaren zaindari, baldin eta ongi babesten baduzu.