Otsoko eta etxerako bidea - Bright, Rachel; Field, Jim 1980-); Santxez Munain, Amets; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak ([Euba, Amorebieta] : Ibaizabal, 2019)
Otsokok ez du nahi inork laguntzerik. Nagusia da, eta gai da dena egiteko bakarrik. Baina Artikoko gau hotzean galtzen denean, konturatzen da denok behar dugula lagun bat aldamenean. Abentura bat ederra eta itzela, den-dena bakarrik egin dezaketela uste dutenentzat.
4 urtetik aurrera (Urdina)
Keywords: Gainditzea; Otsoak; Adiskidetasuna; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak