Otsoko eta etxerako bidea / Rachel Bright [testua] ; Jim Field [marrazkiak] ; [itzulpena, Amets Santxez Munain (Bakun)] - Bright, Rachel (Ibaizabal, 2019)
Otsokok ez du nahi inork laguntzerik. Nagusia da, eta gai da dena egiteko bakarrik. Baina Artikoko gau hotzean galtzen denean, konturatzen da denok behar dugula lagun bat aldamenean. Abentura bat ederra eta itzela, den-dena bakarrik egin dezaketela uste dutenentzat.