Jara live / Jasone Osoro - Osoro, Jasone (Sail gorria (Begiko), 2018)
Jara bizia eta Jara zuzenean; bi-biak topatuko dituzu Jara Live izenburuko liburu bizi honetan. Jararen munduan sartzen bazara, nekez irtengo zara bertatik haren hurrengo abentura irakurtzeko irrika bizia sentitu gabe. Hain da erakargarria nerabeen mundu gorabeheratsua!