Jara - Osoro, Jasone; Macho, Alex (Etxebarri : Begiko, 2018)
Nerabezaroaren gazi-gozoak deskubritzera gonbidatzen zaituen kontakizun bizia. Jarak 13 urte ditu eta emakume bihurtzen hasia da. Horrek egoera berriak bizitzera eramango du: gurasoekin haserreak , errebeldia, pozak eta tristurak... Baina, batik bat, gertaera baten inguruan oinarrituko da bere unibertsoa: estreineko musua.
12 urtetik aurrera (horia)
Keywords: Hezkidetza; Nerabeen maitasuna; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak