Jara Bartzelonan - Osoro, Jasone; Macho, Alex (Etxebarri : Begiko, 2018)
Jararen mundu berria ezagutuko duzu kontakizun kilikagarri honetan! Jara Bartzelonara joan zaigu, eta makina bat bizipen berri izango ditu: look-a aldatuko du, lagun berri eta interesgarriak egingo ditu... Heldu sentitu nahi du gure neskak, bizitzaz gozatu; baina horrek ondorioak izango ditu...
12 urtetik aurrera (horia)
Keywords: Hezkidetza; Nerabeak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak