Arroza eta tinta - Zubizarreta, Patxi; Abad, Alfonso; Soler, Teresa (Soler Cobo) ([Donostia] : Erein, 2006)
Malenen amona atzerritarra da, eta ez du hiria ezagutzen. Gainera, ez du ongi ikusten, kataratak dituelako. Nola moldatuko da ilobaren bila eskolara joateko? Eta etxera itzultzeko? Istorio honek oinezko eredugarria izaten irakatsiko dizu.
8 urtetik aurrera (gorria)
Haurrekin balioen heziketa landu nahi duten guraso eta irakasleek, bilduma honi buruzko gida didaktiko bat dute dohainik eskura erein@erein.com web orrian.
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura sailaren laguntza jaso du
Keywords: Bide-hezkuntza; Kultura-aniztasuna; Balioak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak