Belle, Landetako sirena - Garmendia, Mikel; Valverde, Mikel (Etxebarri : Begiko, 2018)
Kontakizun honen irakurketa biziak literatura bizitzeko grina sortuko dizu! Koldo eta Itziar Landetara joango dira gurasoekin. Aurtengo oporrak laburrak izango dira, bi anaia-arrebek errekuperazioetarako ikasi behar dutelako. Landetan Belle ezagutuko dute. Bellek kontatuko dizkien istorio eta sekretuek zeharo aldatuko dute gure bi laguntxoen bizitza.
10 urtetik aurrera (Gorria)
Keywords: Oporrak; Sirenak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak