Munduari bira bost misteriotan - Stevenson, Steve; Turconi, Stefano; Arana, Aitor (Bilbao : Mezulari, 2018)
Mistery Housen Gabonetako jaiak prestatzen ari direla, mezu kezkagarri bat heldu da: izeba Allyson, paleontologo ospetsua, desagertu egin da! Agathak horren atzean misterio are handiagoa dagoen susmoa dauka. Eta, beti bezala, haren senak ez du huts egingo: bahitzailea Morton Mistery arriskutsua da, familiako ardi beltza, eta detektibe gazteei mundu osoan zeharreko jazarpena egiteko erronka botako die.
10 urtetik aurrera (berdea)
Giro del mondo in cinque misteri
Keywords: Misterioa; Detektibeak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak