Munduari bira bost misteriotan / Sir Steve Stevenson ; marrazkigilea, Stefano Turconi ; itzultzailea, Aitor Arana - Stevenson, Steve (Agatha Mistery berezia (Mezulari), 2018)
Mistery Housen Gabonetako jaiak prestatzen ari direla, mezu kezkagarri bat heldu da: izeba Allyson, paleontologo ospetsua, desagertu egin da! Agathak horren atzean misterio are handiagoa dagoen susmoa dauka. Eta, beti bezala, haren senak ez du huts egingo: bahitzailea Morton Mistery arriskutsua da, familiako ardi beltza, eta detektibe gazteei mundu osoan zeharreko jazarpena egiteko erronka botako die.