Altxor bila New Yorken - Stevenson, Steve; Turconi, Stefano; Arana, Aitor (Bilbo : Mezulari, 2019)
Laster Gabonak izango dira eta Mistery lehengusu-lehengusinak New Yorkera joan dira hegan, Bilaketa Handian parte hartzeko. Lehiaketa handi horretan, munduko agentzia onenetako detektibeek misterio-lasterketa egiteko erronka izaten dute. Baina Agatha laster ohartuko da norbaitek lehiaketa aprobetxatu nahi duela... berebiziko lapurreta egiteko!
10 urtetik aurrera (berdea)
Caccia al tesoro a New York
Keywords: Detektibeak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Lagun-taldeak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Misterioa; Haur eta Gazteentzako Literatura