Altxor bila New Yorken / Sir Steve Stevenson ; marrazkigilea, Stefano Turconi ; itzultzailea, Aitor Arana - Stevenson, Steve (Agatha Mistery (Mezulari), 2019)
Laster Gabonak izango dira eta Mistery lehengusu-lehengusinak New Yorkera joan dira hegan, Bilaketa Handian parte hartzeko. Lehiaketa handi horretan, munduko agentzia onenetako detektibeek misterio-lasterketa egiteko erronka izaten dute. Baina Agatha laster ohartuko da norbaitek lehiaketa aprobetxatu nahi duela... berebiziko lapurreta egiteko!