Erronka Transiberiarrean - Stevenson, Steve; Turconi, Stefano; Arana, Aitor (Bilbo : Mezulari, 2018)
Nazioarteko Strogoff lapurrak erronka egin dio Eyre International Ikerketa agentziari: haren bezerorik aberatsenetako bati Transiberiarreko bidaian lapurreta egitea erabaki du. Ikerketa zirraragarria hasiko da, eta hartan, Agathak eta Larry Misteryk -euren osaba Jacken laguntzarekin- kriminalik azkarrenetako baten ondoan bidaiatuko dute.
10 urtetik aurrera (berdea)
Sfida sulla Transiberiana
Keywords: Detektibeak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Lagun-taldeak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Misterioa; Haur eta Gazteentzako Literatura