Erronka Transiberiarrean / Sir Steve Stevenson ; marrazkigilea, Stefano Turconi ; itzultzailea, Aitor Arana - Stevenson, Steve (Agatha Mistery (Mezulari), 2018)
Nazioarteko Strogoff lapurrak erronka egin dio Eyre International Ikerketa agentziari: haren bezerorik aberatsenetako bati Transiberiarreko bidaian lapurreta egitea erabaki du. Ikerketa zirraragarria hasiko da, eta hartan, Agathak eta Larry Misteryk -euren osaba Jacken laguntzarekin- kriminalik azkarrenetako baten ondoan bidaiatuko dute.