Ikerketa Granadan - Stevenson, Steve; Turconi, Stefano; Arana, Aitor (Bilbo : Mezulari, 2018)
Larry eta Agatha Espainian daude. Misioak berez oso lasaia dirudi: sultanaren arrosa zaintzea. Lorea oso bitxia da eta Alhambrako lorategietan erakusgai dago. Baina gauzak ez doaz ongi... eta bi neska-mutilek, flamenko dantzaria den euren osabaren laguntzarekin, inork espero ez zuen lapurreta nork egin duen asmatu beharko dute.
10 urtetik aurrera (berdea)
Indagine a Granada
Keywords: Detektibeak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Lagun-taldeak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Misterioa; Haur eta Gazteentzako Literatura