Ikerketa Granadan / Sir Steve Stevenson ; marrazkigilea, Stefano Turconi ; itzultzailea, Aitor Arana - Stevenson, Steve (Agatha Mistery (Mezulari), 2018)
Larry eta Agatha Espainian daude. Misioak berez oso lasaia dirudi: sultanaren arrosa zaintzea. Lorea oso bitxia da eta Alhambrako lorategietan erakusgai dago. Baina gauzak ez doaz ongi... eta bi neska-mutilek, flamenko dantzaria den euren osabaren laguntzarekin, inork espero ez zuen lapurreta nork egin duen asmatu beharko dute.