Izenik gabeko erretratua - Stevenson, Steve; Turconi, Stefano; Arana, Aitor (Bilbo : Mezulari, 2018)
Erroma: Vatikanoko Liburutegiko Agiritegi Sekretutik Rafael margolari ospetsuaren testamentua lapurtu dute. Agatha eta Larry Mistery Italiara joango dira eta, idatzirik zaienak argitzeko gai den euren osaba baten laguntzarekin, lapurraren arrastoari jarraituko diote eta egundoko aurkikuntza egingo dute...
10 urtetik aurrera (berdea)
Il ritratto senza nome
Keywords: Detektibeak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Lagun-taldeak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Misterioa; Haur eta Gazteentzako Literatura