Izenik gabeko erretratua / Sir Steve Stevenson ; marrazkigilea, Stefano Turconi ; itzultzailea, Aitor Arana - Stevenson, Steve (Agatha Mistery (Mezulari), 2018)
Erroma: Vatikanoko Liburutegiko Agiritegi Sekretutik Rafael margolari ospetsuaren testamentua lapurtu dute. Agatha eta Larry Mistery Italiara joango dira eta, idatzirik zaienak argitzeko gai den euren osaba baten laguntzarekin, lapurraren arrastoari jarraituko diote eta egundoko aurkikuntza egingo dute...