Hilketa fiordoetan - Stevenson, Steve; Turconi, Stefano; Arana, Aitor (Bilbo : Mezulari, 2018)
Opor garaia da: Mistery lehengusu-lehengusinak luxuzko King Arthur transatlantikoan daude, itsas bidaia bat egiten..., baina beti izaten da krimenen bat! Espioien jokaldi batean nahasirik, Agathak eta haren lagunek agiri sekretu bat berreskuratu behar dute eta hiltzaile harrapagaitza harrapatu. Hori guztia, osaba Samuelek, hau da, Larryren aita muturluzeak ezer susmatu gabe.
10 urtetik aurrera (berdea)
Crociera con delitto
Keywords: Detektibeak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Lagun-taldeak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Misterioa; Haur eta Gazteentzako Literatura