Hollywoodeko misterioa - Stevenson, Steve; Turconi, Stefano; Arana, Aitor (Bilbo : Mezulari, 2018)
Robert Morrison ekoizlea eta haren lan taldea genero beltzeko "Zoritxarreko akatsa" filma egiten ari dira. Baina platoan gauza susmagarriak gertatzen dira: istripu arraroak daude eta aktoreek mehatxuzko gutunak jasotzen dituzte. Misterytarrak, osaba oso berezi baten laguntzarekin, filma egitea nork galarazi nahi duen jakiten saiatuko dira...
10 urtetik aurrera (berdea)
Intrigo a Hollywood
Keywords: Detektibeak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Lagun-taldeak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Misterioa; Haur eta Gazteentzako Literatura