Veneziako urrezko koroa / Sir Steve Stevenson ; marrazkigilea, Stefano Turconi ; itzultzailea, Aitor Arana - Stevenson, Steve (Agatha Mistery (Mezulari), 2017)
Agatha eta Larry Mistery antzinako urrezko koroa baten arrastoari jarraika dabiltza. Koroa duxek jartzen zuten Veneziaren historiako mende onenetan. Inauteriak direnean norbaitek koroa lapurtu du. Mozorro artean, noble zaharrekin eta jazarpenak eginez, Misterytarrak onik aterako dira euren lehen abentura italiarretik.