Bermudetako altxorra - Stevenson, Steve; Turconi, Stefano; Arana, Aitor (Bilbo : Mezulari, 2017)
Ozeano Atlantikoan oso ekaitz bortitza izan da. Balio kalkulaezina duen urrezko egutegi maia planetako lekurik misteriotsuenetako batean desagertu da: Bermudetako Triangeluan! Oraingoan, Agatha eta Larry Mistery lehengusu-lehengusinek gaizkile diruzale eta arriskutsu bati aurre egin behar izateaz gain, itsasoko antzinako jainkosen berri izango dute...
10 urtetik aurrera (berdea)
Il tesoro delle Bermuda
Keywords: Detektibeak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Lagun-taldeak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Misterioa; Haur eta Gazteentzako Literatura