Bermudetako altxorra / Sir Steve Stevenson ; marrazkigilea, Stefano Turconi ; itzultzailea, Aitor Arana - Stevenson, Steve (Agatha Mistery (Mezulari), 2017)
Ozeano Atlantikoan oso ekaitz bortitza izan da. Balio kalkulaezina duen urrezko egutegi maia planetako lekurik misteriotsuenetako batean desagertu da: Bermudetako Triangeluan! Oraingoan, Agatha eta Larry Mistery lehengusu-lehengusinek gaizkile diruzale eta arriskutsu bati aurre egin behar izateaz gain, itsasoko antzinako jainkosen berri izango dute...