Ipuin hautatuak aldrebes kontatuak! - Rodari, Gianni (1920-1980); Costa, Nicoletta; Santxo, Joseba (Etxebarri : Begiko, 2018)
Egin dezagun bidaia Gianni Rodariren fantasiazko mundura, han ipuinak ere aldrebes kontatzen baitira. Bazen behinola otso gixagaixo bat, amonari eramaten ziona jateko ugari eta ona. Baina basoa zeharkatzean, Txanogorritxu beldurgarria agertu zen bat-batean,,. Hortik aurrerakoa, zeuk asmatu beharrekoa!
4 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Irudimena; Literaturako pertsonaiak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak