Eurigilea - Rodari, Gianni (1920-1980); Costa, Nicoletta; Santxo, Joseba (Etxebarri : Begiko, 2018)
Liburu eder honek aitzakia polita emango die haur-helduei uraren garrantziaz eta erabilera arduratsuaz elkarrekin hitz egiteko. Ezagutzen al duzu eurigilea? Arin-arina da eta hodeietan bizi da. Jauzika ibiltzen da hodei batetik bestera, txorrotak irekitzen eta ixten.
4 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Euria; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak