Eurigilea / Gianni Rodari ; irudiak, Nicoletta Costa - Rodari, Gianni (1920-1980) (Sail berdea (Begiko), 2018)
Liburu eder honek aitzakia polita emango die haur-helduei uraren garrantziaz eta erabilera arduratsuaz elkarrekin hitz egiteko. Ezagutzen al duzu eurigilea? Arin-arina da eta hodeietan bizi da. Jauzika ibiltzen da hodei batetik bestera, txorrotak irekitzen eta ixten.