Pello eta otsoa - López Rubio, Ayesha; Prokofiev, Sergey (1891-1953); Santxo, Joseba (Etxebarri : Begiko, 2018)
Irudi ederrez apaindutako ipuin hau adiskidetasunaren eta begirunearen aldeko kantua da. Egun batean, goizean goizik, Pello bere etxearen aurreko zelaira irten zen. Hantxe ikusi zituen ahatea, txoria, katua... bai eta otso gris ikaragarri bat ere! Pellok aurre egin zion otsoari. Baina zer gertatu zen gero?
4 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Animaliak; Otsoak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak