Hatz miragarria - Dahl, Roald (1916-1990); Blake, Quentin; Bilbao, Xabier (Etxebarri : Begiko, 2018)
Natura eta animaliak maitatzen ikasiko duzu Roald Dahlen istorio miragarri honekin! Zortzi urteko neskato batek dohain berezia du: eskuineko eskuan duen hatz miragarriaz gogoko ez dituen gauzak eta jendea zigor ditzake, haien itxura aldatuz. Hori dela eta, egun batean, ehiza krudelean sarriegi aritzen diren auzoko batzuk bere hatz miragarriaz seinalatu eta...
10 urtetik aurrera (berdea)
Keywords: Magia; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak