Inork ikusi ezin duena / Sinclair Smith ; itzultzailea, Txomin Arratibel - Smith, Sinclair (Izu-taupadak (Elkar), 2006)
Grayson neska gaztea itsua zen, baina operazio bati esker, ikusten du orain. Arazoa da begien aurrean duena baino askoz gehiago ikusten duela. Inongo abisurik gabe, hilketa baten ikuspen lazgarriak ageri zaizkio aurrean. Hain ikaragarriak eta egiazkoak, Graysonek uste baitu krimenaren lekuan dagoela. Inork ez du sinesten Graysonen ikuspenetan. Badute parte txarreko zerbait. Baina orduan Grayson ohartzen da hilketa bat baino gehiago ikusi duela, eta bere burua nahasturik dagoela horietako batean...