Ako Trod - Dahl, Roald (1916-1990); Blake, Quentin; Santxo, Joseba (Etxebarri : Begiko, 2018)
Sar zaitez maitasun istorio bitxi bezain samur honetan eta gozatu Dahlen irudimenaz ehunka dortokaren laguntasunean.
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Dortokak; Maitasuna; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak