Ako Trod / Roald Dahl ; irudiak, Quentin Blake ; [itzulpena, Joseba Santxo Uriarte] - Dahl, Roald (1916-1990) (Sail morea (Begiko), 2018)
Sar zaitez maitasun istorio bitxi bezain samur honetan eta gozatu Dahlen irudimenaz ehunka dortokaren laguntasunean.