Sasoiko barazkiak - Corman, Clara (Donostia : Ttarttalo, 2017)
Altxatu leihatilak eta ikusi barazkien barnealdea. Zer urtarotan biltzen dira ilarrak? Nolakoa da orburuaren barnealdea? Azenarioaren zein zati jaten dugu?
3 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Barazkiak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak -- Ipuinak- -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura